Til Menu  

Åbent hus hos Toyota med 0 % i rente

01-09-2017 08:50:00

Konkurrencen på bilmarkedet i Danmark er benhård, og det kræver ofte nye måder at tilgå kunderne for at være blandt de bedst sælgende. Som noget helt nyt tilbyder Toyota, som det første bilmærke nogensinde, finansiering af en bred vifte af fabriksnye biler med 0 procent i rente.

Når STS Biler slår dørene op til Åbent hus i weekenden 9. – 10. september, sker det med et historisk budskab fra salgsafdelingen. Her kan kunderne nemlig vælge mellem en bred vifte af fabriksnye bilmodeller og få købet finansieret med 0 procent i variabel rente – altså helt rentefrit.

Det opsigtsvækkende budskab skal ses i lyset af et fortsat mere og mere konkurrencepræget bilmarked. Her kæmper bilmærkerne ofte om at kunne tilbyde deres produkter til den bedste pris og give kunderne mest værdi for pengene. Og Toyota holder sig bestemt ikke tilbage.

Ingen andre bilmærker har nogensinde før kunne tilbyde et så attraktivt billån, som det STS Biler tilbyder sine kunder ved åbent hus. Det er dog ikke første gang, at Toyota markerer sig ekstra stærkt inden for finansiering. Bilgigantens finansieringsselskab Toyota Finans har bl.a. tre gange i træk sikret sig titlen ”Bedst i test” af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge og kan derfor bryste sig med at tilbyde Danmarks bedste billån.

Noget af det, der bliver fremhævet ved Toyotas finansiering er en særdeles attraktiv rente og nogle af de laveste omkostninger – ikke bare i bilbranchen men også helt generelt. Det har medført budskaber på tv og i annoncer som fx ”Toyota banker bankerne”.

Benytter man sig af det attraktive 0 procent billån, er de eneste reelle udgifter kreditomkostningerne. Det betyder, at man fx kan få finansieret en fabriksny Toyota til fx 400.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 10.720 kr., der altså vil være de eneste udgifter i lånets løbetid. Eneste krav for at kunne få det nye 0 procent billån er, at man kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

Med det nye 0 procent billån tager Toyota et nyt skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne det absolut bedste billån. Det attraktive tilbud gælder for alle lagerførte bilmodeller lige fra den mindste Toyota AYGO til den store Toyota RAV4 Hybrid, og den nye bil skal være indregistreret senest 31. oktober.

Går man ikke så meget op i at eje sin bil, kan privatleasing eventuelt være løsningen, hvis man ønsker sig en ny bil. Toyota tilbyder ved åbent hus en bred palette af interessante privatleasingtilbud med bl.a. AYGO x-play med pluspakke, der omfatter 15” alufælge og 7” multimedieskærm med bakkamera, for 1.795 kr. om måneden med 4.995 kr. i førstegangsydelse.

Den lidt større Toyota Yaris Premium med lækkert udstyr som fx alufælge, klimaanlæg, bakkamera og sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse fås fra 2.095 kr. om måneden, mens designperlen Toyota C-HR kan privatleases fra 3.095 kr. om måneden med 14.995 kr. i førstegangsydelse.

Der er altså alle mulige grunde til at lægge vejen forbi STS Biler i åbent hus weekenden 9. – 10. september.

Læs mere i kataloget her